twitter icon youtube icon hyves icon linkedin icon facebook icon facebook icon
Molenstraat 34B, 8913 BC Leeuwarden, Nederland
Voeg je eigen straat toearrow
logo
shadow

Nieuws

print
30 mei 2014

Go voor ontwikkeling Harmoniekwartier

Afgelopen maandag sprak de gemeenteraad over de plannen van het Harmoniekwartier. Namens de CDA fractie heeft Friso Douwstra daarin zijn steun uitgesproken.

Het proces van de totstandkoming van het plan was verre van vlekkeloos volgens Douwstra. Daarin heeft hij ook verantwoording gevraagd van het college. Grote zorg daarin was dat het proces het uiteindelijke doel, namelijk het ontwikkelen van een rotte kies in de stad, het ontwikkelingen van aansluitende MBO en wellicht HBO opleidingen en de ontwikkeling van de popcultuur, tijden heeft gehinderd.

Samen met cultuurwoordvoerder de Vries is de afgelopen weken hard gewerkt aan de mogelijkheden om het harmoniekwartier toch te ontwikkelen binnen gezonde, financiële, kaders. Dat is gelukt! Om dat kracht bij te zetten heeft mede het CDA een motie geformuleerd waarin zekerheden over de subsidie en de bestuursvorming zijn opgenomen. Op deze manier houden we bestuurlijk en financieel een vinger aan de pols maar maken we ook de stad met z'n allen steeds mooier!
bottom
bottom

Nieuwsbrief

bottom image

Laatste nieuws

25 oktober 2017

Dichtbij, voor elkaar

2 oktober 2017

Goed bezig in Goutum

27 september 2017

Speelstad Leeuwarden

bottom image